Key Account Manager

KB Components är ett globalt växande företag med en omsättning på ca 1 200 MSEK där vår vision är att vara världsledande avseende tekniskt avancerade polymera produkter. Företagets tre övergripande målsättningar är tillväxt, lönsamhet och trivsel, inom vilka vi aktivt arbetar för att bli ett av världens bästa plastföretag! Vårt huvudsakliga kundsegment finner du inom fordonsindustri, möbelindustri och belysningsteknik. Utveckling, produktion och försäljning sker i någon av våra anläggningar i Örkelljunga, Anderstorp, Kaunas i Litauen, Zilina i Slovakien Puebla i Mexiko Windsor i Kanada eller Wuxi i Kina.

Key Account Manager till KB Components Plastunion i Anderstorp

Rollen som Key Account Manager innebär att du är ansvarig för företagets viktigaste kunder.
Du har ansvar för nyckelkunder som ställer höga krav på affärsmässighet i arbetet med att skapa och utveckla relationer mellan det egna företaget och kunden. En av förutsättningarna för att nå resultat på dagens marknad är att du har förmågan att se helheten i sälj- och marknadsarbetet och att du snabbt kan anpassa dig till kundens förändrade förutsättningar och behov. Du måste såklart också vara intresserad av människor och vara en utpräglad lagspelare.

Profil
För att lyckas i rollen söker vi dig med några års erfarenhet av teknisk försäljning samt erfarenhet av att driva och leda team. Erfarenhet från plastindustrin ses som meriterande. Du bör ha ett utpräglat sinne för affärsmannaskap och passion för säljprocessen, samt förhandlingsvana mot både stora och små organisationer och kunder.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarstagande, analytisk och prestigelös. Du kommunicerar på ett rakt, tydligt och enkelt sätt samt har förmågan att samarbeta med människor på olika nivåer i organisationen. Du är bra på att hålla deadlines samtidigt som du bibehåller hög kvalitet i ditt arbete. En utåtriktad personlighet med driv och vinnarinställning är en förutsättning för att trivas i denna tjänst.

Tjänsten är placerad i Anderstorp och du rapporterar till företagets Sales Director.

Tjänsteresor inom och utanför Sverige kan förekomma.

Ansökan

Din ansökan önskar vi senast 25 maj 2019.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna din ansökan redan idag.

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Anders Abrahamsson, Sales Director,
på telefon 0435-56175.

I denna rekrytering har vi valt våra annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och annonssäljare.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
KB Components AB

Ansök härFöretag
KB Components AB


Plats
Örkelljunga


Bransh
Personal

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.