Verktygstekniker

KB Components är ett globalt växande företag med en rullande omsättning på ca 1 200 MSEK med ca 800 anställda, där vår vision är att vara världsledande avseende tekniskt avancerade polymera produkter. Företagets tre övergripande målsättningar är tillväxt, lönsamhet och trivsel, inom vilka vi aktivt arbetar för att bli ett av världens bästa plastföretag! Våra huvudsakliga kundsegment finner du inom fordonsindustri, möbelindustri och belysningsteknik. Utveckling, produktion och försäljning sker i någon av våra anläggningar i Örkelljunga, Anderstorp, Kaunas i Litauen, Zilina i Slovakien, Puebla i Mexiko Windsor i Kanada eller Wuxi i Kina.

Verktygstekniker till KB Components i Örkelljunga

KB Components verktygsverkstad ingår som en del av Teknisk Service och utför förebyggande underhåll, ändringar samt reparationer av formverktyg.

Tjänstens arbetsområde är reparation och underhåll av befintliga verktyg liksom ändringar och kompletteringar av verktygen. Vi söker dig som har erfarenhet av diverse verktygsarbete, gärna i 5-axlig bearbetning och 5-axlig programmering. Vi använder oss av Siemens NX och ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av det. Du skall ha ett stort intresse och kunskap i formverktyg, dess konstruktion och uppbyggnad. Erfarenhet från tidigare arbete inom formsprutning är meriterande. Office-paketet är något du behärskar obehindrat.

För att utvecklas och trivas hos oss är du en person med stor egen drivkraft och en förmåga att göra det där lilla extra. Du gillar att lösa problem och själv finna möjligheter i frågeställningar.

Arbetstiden är huvudsakligen förlagd till dagtid, men var 6:e vecka förekommer kvällsarbete.

Frågor kring tjänsten ställer du till Lars Pedersen, chef Teknisk Service, via telefon 0435-562 31.
Din ansökan önskar vi senast 31 maj 2019.

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan redan idag.

I denna rekrytering har vi valt våra annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och annonssäljare.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
KB Components AB

Ansök härFöretag
KB Components AB


Plats
Örkelljunga


Bransh
Personal

Kategori
Tekniskt arbete

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.