Farmaceut med erfarenhet av djurläkemedel till Swevet

Är du legitimerad farmaceut med erfarenhet av djurläkemedel? Ser du dig själv som en hängiven ”doer” med en ”inga problem det fixar vi” attityd i kombination med en administrativ ådra? Vill du dessutom ta dig an en arbetsledande roll i ett företag med stark tillväxt?

Nu söker vi en farmaceut till vårt öppenvårdsapotek och läkemedelslager i Sjöbo. Är du den vi söker?

Swevet är en helhetsleverantör och grossist av produkter inom läkemedel, förbrukning och utrustning för djursjukvård och friskvård av djur. Våra främsta kunder är veterinärkliniker runt om i Sverige.

Rollen

Som farmaceut hos oss på Swevet blir du en viktig del av företaget som idag består av cirka 28 medarbetare med olika funktioner, fokus och ansvar. Du ingår i apoteks- och kundtjänstteamet där huvudarbetet är att ta emot samtal från våra kunder, kontrollera beställningar, ta emot kunder i vårt apotek, samt ta emot och expediera ordrar om det så är rekvisitionsordrar, licens-läkemedelsbeställningar eller e-recept.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområde:

Du kommer vara ansvarig för våra kunder och arbetar med att kontrollera beställningar, ta emot kunder i vårt apotek samt att ta emot och expediera inkomna recept. Vidare har du ett övergripande ansvar över hela apoteksverksamheten och läkemedelsförsäljningen med möjlighet till personalansvar (det är dock ej ett krav men möjligheten finns). Utöver det kommer schemaläggning, licenshantering samt plockkontroll ingå i ansvarsområdet.

Du rapporterar till vår VD och arbetar i nära samarbete med kollegor både inom och utom avdelningen. Tjänsten är på heltid med placering hos oss i Sjöbo.

Vem är du?

Du ska minst vara legitimerad receptarie. Du bör ha erfarenhet av djurläkemedel, ha jobbat med veterinärer som kunder och ha ett stort intresse av att utveckla och utmana dig själv. Du är en person som ser möjligheter istället för problem. Du är lösningsfokuserad och har erfarenhet av att vara arbetsledare (men behöver inte vara från ett apotek). Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat. Du bör även ha erfarenhet av Excel och samt vara öppen för olika affärssystem (orderhanteringssystem).

På Swevet jobbar vi med licensläkemedel och rådgivning till veterinärer och vi tror därmed att du inte har något emot att bemöta kluriga frågor från våra kunder.

Vi erbjuder

Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team med höga ambitioner. Vi är ett företag med framåtanda i en spännande bransch - det finns därav goda möjligheter för dig med ditt engagemang att påverka och förbättra vår service och erbjudande till kund, men även din egen utveckling i ett växande företag

Ansökan

Är du den vi söker? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret i högermarginalen och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Johansson; amanda.johansson@roirekrytering.se .

Om oss

Swevet är en helhetsleverantör och grossist inom läkemedel, förbrukning och utrustning för djursjukvård och friskvård av djur. Swevets främsta kunder är veterinären och djursjukhuset men även lantbrukaren och djuruppfödaren.

Vi har den unika kombinationen av förbrukningsmaterial, utrustning samt ett apotek som specialiserar sig på djurläkemedel. Vi har funnits här för våra kunder sedan tidigt 2000-tal och i olika former men alltid med fokus på kunden. Våra säljare är kunniga inom djursjukvård, vår kundtjänst har jobbat med djur och djursjukvård och våra farmaceuter har erfarenhet av djurläkemedel.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Swevet