Kommunikations- och marknadskoordinator till Kloosterboer

Vill du vara med och sätta Kloosterboer på kartan genom din kunskap inom digitala medier? Har du ett par års erfarenhet av arbete inom kommunikation, media och marknad och är en fena på att uttrycka dig i ord och bild? Vi söker nu en initiativrik och strukturerad medarbetare som vill ta sig an rollen som kommunikations- och marknadskoordinator.

Välkommen att bli en del av ett företag som sätter stort värde i en god arbetsmiljö och gemenskap där våra kärnvärderingar Entreprenörskap och Engagemang genomsyrar vår dagliga verksamhet.

Tjänsten
Du fördelar din tid med att samla information och ta fram kommunikations-och utbildningsmaterial till interna och externa kunder. I rollen ingår även att skapa kontakt, planera kundmöten samt att utföra administrativa uppgifter i form av koordinering och bokning av möten och resor för vår VD.

Dina ansvarsområden:

  • Skapa publiceringar och kundmaterial för Kloosterboer Sweden AB
  • Skapa intern kommunikation via exempelvis Newsletter och TV
  • Utveckla och ansvara för layout och publiceringar på vår hemsida och intranät
  • Göra Kloosterboer känt på sociala medier
  • Kommunikation till universitet, skolor, kunder och partners
  • Skapa utbildningsmaterial, utbildningsvideos och PPT presentationer för internt och externt bruk
  • Samla in och strukturera information om marknaden
  • Dokumentera och föra protokoll vid olika typer av möten
  • Säkerställa att arbetet utförs i enlighet med fastställda processer och policys samt kontinuerligt utveckla och förbättra dessa

Du har ett nära samarbete med vår ledningsgrupp och rapporterar till VDn för Sverige. Du är placerad i våra fräscha lokaler på kontoret i Bjuv. Resor i tjänsten förekommer, exempelvis till vårt huvudkontor i Holland.

Om dig
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom kommunikation, media eller marknad och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du har en väl utvecklad språkkänsla och är skicklig på att uttrycka dig i ord och bild för att förmedla kunskap och information. Du behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

Du är en van och skicklig användare av PPT och Word, har kunskap av att arbeta i videoredige rings program och framtagande av kommersiell- eller utbildningsvideos. Har du erfarenhet av arbete med VR ses det som meriterande.

Digital kommunikation är för dig en självklarhet och vi tror att du har kännedom om hur olika kanaler bäst utnyttjas för olika ändamål.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du är kommunikativ och kreativ såväl som van att ta egna initiativ samt att arbeta självständigt. God förmåga att organisera ditt arbete är av största vikt i tjänsten och vi tror att du är ansvarstagande samt uppskattar att skapa struktur.

Slutligen ser vi att du som söker är serviceinriktad och proaktiv med ett öga för vad som behöver göras. Vi hoppas att du vill fortsätta vår förändringsresa tillsammans med oss för att säkerställa en stark etablering på marknaden av varumärket Kloosterboer.

Varför ska du bli en av oss?
Kloosterboer är ett familjeföretag med korta kommunikationsvägar. Kulturen i vår organisation präglas av ständiga förbättringar/LEAN, engagemang och delaktighet.

Hos oss erbjuds du möjligheten att träda in i en helt ny roll. Det innebär att du redan från start erbjuds goda möjligheter att vara med och påverka våra interna och externa processer.

Vi är måna om våra medarbetares hälsa och välmående och vi erbjuder därför våra anställda friskvårds- och massagebidrag. Vi serverar frukost varje fredag och det anordnas aktiviteter i form av exempelvis AW s, grillning och teamaktiviteter för att ytterligare stärka vår gemenskap.

Ansökan
Är du den vi söker? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Johansson; amanda.johansson@roirekrytering.se .

För frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta HR Manager Annika Mårtensson; annika.martensson@kloosterboer.com .

Om oss
Kloosterboer utvecklar och tillhandahåller innovativa och hållbara logistiklösningar för livsmedel genom hela kyl- och fryskedjan. Genom ett nära samarbete och långsiktigt partnerskap, levererar Kloosterboer lägre kostnader och högre servicenivåer till sina kunder. Vi är ett av de ledande företagen i branschen och har idag en samlad lagervolym (kylda lager) på över 3 miljoner kubikmeter och ett uppskattat årligt varuflöde motsvarande 2 miljoner ton. Vi tillhandahålla ett brett utbud av logistiktjänster till våra kunder och förutom lager erbjuder vi, transporter, distribution och tulladministration. Genom fokus på innovation, hållbarhet och effektivitet är vårt mål är att skapa en så effektivt integrerad logistikkedja som möjligt för våra kunder.

Kloosterboer driftar ett modernt helautomatiserat fryslager i Bjuv som förbrukar 40 procent mindre energi än ett vanligt fryslager. Fryslagret, som är norra Europas största, är 38 meter högt, rymmer ca 440 000 kubikmeter frysta varor och har en kapacitet att årligen lasta 550 000 pallar in och ut från lagret. Lagret är en 3PL-lösning som möjliggör att flera kunder kan lagra och samdistribuera sina varor genom lagret. Det ger både miljömässiga och ekonomiska fördelar för alla parter.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Kloosterboer Sweden AB

Ansök härFöretag
Kloosterboer Sweden AB


Plats
Skåne län


Bransh
Informatör
Organisation
Personal

Kategori
Data/IT

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.