Ortopedteknisk Chef med personalansvar till Aktiv Ortopedteknik i Stockholm

Har du erfarenhet av att leda personal, möta patienter samt en akademisk utbildning?
Kanske är du då Aktiv ortopedtekniks nya Ortopedtekniska Chef.

Din framtida utmaning

Som Ortopedteknisk Chef i Stockholm kommer du ha ansvaret för personalen (ca 20 st) samt för den kliniska verksamhet som gruppen bedriver. Du är den som ytterst leder och fördelar arbetet i det ortopedtekniska kliniska teamet som du har ansvar för.

I rollen har du ett övergripande ansvar för kunder, medarbetare och patienter. Du driver din personal framåt, motiverar och engagerar samtidigt som du ansvarar för kommunikation både inom personalgruppen men också med andra delar av företaget. Du kommer även att tillhöra den kliniska ledningsgruppen tillsammans med rehabchefen och den kliniska verksamhetschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Planera resurser och ha sedvanliga personaladministrativa uppgifter som t.ex. rekrytering, lönesättning, mål- och utvecklingssamtal, schemaläggning, semesterplanering och attestering av löner.
  • Vara delaktig i vårt arbete för att optimera vår verksamhet. Vi har ett tydligt och fungerande system för att identifiera förbättringsområden och att åtgärda brister.
  • Arbeta med att upprätthålla och förbättra ordning och reda.
  • Ansvara för att information, rutiner och överenskommelser sprids i gruppen och mellan grupperna i företaget och att de följs.
  • Planera introduktioner av nyanställda och studenter.
  • Medverka i marknadsföringsaktiviteter i samverkan med gruppen.

Som Ortopedteknisk Chef rapporterar du till den kliniska verksamhetschefen.

Din bakgrund/profil

Vi söker dig som har arbetat i en klinisk verksamhet och som har haft personalansvar. Din utbildning är akademisk inom medicin, personal, ekonomi eller annat relevant område.

Som person har du förmåga att leda, motivera och förse andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål och kan skapa engagemang och delaktighet i en grupp. Du är också nyfiken och utmanar gärna de sätt vi arbetar på idag.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, hanterar Office-programmen och har B-körkort.

Vårt erbjudanden till dig

Arbetsplatsen är huvudsakligen i Bergshamra, men det ingår besök på våra kliniker i Norrtälje och Södertälje. Detta är en heltidstjänst som börjar som prov- och övergår i tillsvidareanställning. Arbetstiderna är vardagar 08.00-16.30 med möjlighet till flex. Kollektivavtal med Unionen. Tillsättning sker så snart rätt person kan börja.

Hur du ansöker

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev senast 16 december. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontakta Ana Acosta p ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07 vid frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Aktiv Ortopedteknik

Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock Scandinavia Group, en av Nordens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. I Stockholm bedriver vi dessutom specialistrehabilitating för amputerade. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukarorganisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra brukare. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.

Läs mer p www.aktivortopedteknik.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Aktiv Ortepedteknik