Nu söker vi en ung Säljare med potential till vårt kontor i Stockholm

Är du redo för spännande försäljningsutmaningar med en bred kundportfölj hos Skandinaviens ledande leverantör av aluminium, koppar och mässing till den metallbearbetande industrin?

Nu söker vi en ung Säljare med potential till vårt kontor i Stockholm

Alumeco A/S är en starkt konsoliderad internationellt verksam handelskoncern med huvudkontor i Danmark. Koncernen är specialiserad inom aluminium, mässing och koppar för metallkrävande industri, och bygger på engagerade och framtidsorienterade medarbetare. Koncernen har en tydlig tillväxtstrategi med fokus på utveckling av nya koncept och kompetensutveckling av de anställda. Huvudkärnvärden är kundfokus och affärssinne. Koncernen har en omsättning på ca. € 500 milj. och sysselsätter 1000 anställda över hela världen.

Alumeco Sverige fokuserar uteslutande på aluminium, mässing och koppar, och har försäljningskontor i Stockholm, Jönköping, Gnosjö, Växjö, Göteborg och Lund. Vi är 34 anställda i den svenska delen av organisationen.

Nyckelansvar och huvuduppgifter

Som säljare på Alumeco har du ambitioner och du är en liten entreprenör i en stor, dynamisk och global organisation. Du får en helhetssyn på hela produktflödet från inköp till försäljning mot slutkund. Viktiga kundgrupper finns inom verkstads-, telekom-, bygg/ fordonsindustrin. Det är ett varierande jobb med ett stort fokus på försäljningsaktiviteter. Du får en bred kontaktyta såväl internt i organisationen som externt ut mot kunderna.

Ditt fokus kommer att vara:

 • Ge professionell rådgivning och service till våra kunder, förstå kundernas behov och identifiera möjligheter till merförsäljning.
 • Inleda goda relationer med kunderna och säkra långsiktig försäljning till existerande och nya kunder.
 • Tillsammans med övriga medarbetare stärka och vidareutveckla vår position som Sveriges ledande grossist.
 • Systematisk registrering i SAP av offerter, order och övrig rapportering
 • Nära samarbete med övriga medarbetare i säljorganisationen.
 • Tjänsten innebär en upplärningsperiod om ca 1 år, där du kommer att arbeta med våra koordinatorer och innesäljare för att lära känna hela organisationen och få en förståelse för hur de olika delarna samverkar och fungerar.

Profil

Den ideala kandidaten är prestigelös, har en affärsinriktad profil med stort kundfokus och viljan att göra en bra affär.

 • Du är ambitiös och vill gärna ta chansen att göra karriär inom försäljning i en internationell verksamhet.
 • Du skall förutom att du är intresserad av att göra affärer, gärna ha ett tekniskt intresse och förståelse.
 • Utmärkt kommunikationsförmåga och trivas med mätbara resultat.
 • Du är en lagspelare som tillsammans med övriga kollegor hjälper till att skapa en dynamisk och resultatinriktad miljö samtidigt som du är en god kollega.
 • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
 • Goda datorkunskaper, väl förtrogen med office-paketet och gärna erfarenhet av SAP.

Vi erbjuder

En dynamisk position med unika personliga och yrkesmässiga utmaningar i en internationell, informell och attraktiv arbetsmiljö. Vi har en tydlig tillväxtstrategi och fokus på den enskilde medarbetaren, med en platt ledningsstruktur och korta beslutsvägar.

Har du några frågor omkring befattningen eller företaget är du välkommen att kontakta Niclas Jangenfeldt, nij@alumeco.se. Vi ser fram emot din ansökan och CV snarast möjligt, men senast den 16 augusti 2019. För ytterligare information om företaget besök vår hemsida www.alumeco.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Alumeco Sverige AB

Ansök härFöretag
Alumeco Sverige AB


Plats
Stockholm


Bransh
Personal

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.