Mediasäljare sökes till DirektPress i Stockholm Nord/Kista

DirektPress ger idag ut 39 lokala nyhetstidningar med en samlad upplaga på över 1,2 miljoner.
Tidningarna distribueras kostnadsfritt till hushållen i sina respektive utgivningsområden, samt via tidningsställ på strategiska platser. Tidningarna kommer ut inför och under helgen, då vi vet att man har tid att läsa.

Vi står inför en spännande framtid där vi behöver stärka upp våra organisationer med nya ambitiösa mediesäljare med stort driv, vilja att göra affärer och bidra till samhällsnytta. Vi söker personer som inte nödvändigtvis kan mediaförsäljning men som vill lära sig – låter det som du?

Om tjänsten

Du är ansvarig för försäljningen av marknadsföring/annonsering i tidningen till företag inom det geografiska område som du får tilldelat. Din kontakt via telefon och mail med dina potentiella kunder bör leda till personliga möten och ett marknadsföringssamarbete. För att uppnå dina mål samarbetar du med din teamleader.

Du kommer att vara del av ett större team på plats i Kista. Sammanlagt kommer du att ha ca 30 kollegor i Stockholm Nord, med försäljning och redaktionellt arbete som sina främsta fokusområden.

Din profil

Vi söker dig som har ingen eller begränsad erfarenhet av mediaförsäljning, som är nyfiken och önskar jobba med försäljning.

Vi värderar personliga egenskaper som positiv energi, mod, social kompetens och förmåga att arbeta i team högt i denna rekrytering. Som säljare krävs det att du är starkt resultatorienterad och ser till att saker händer. Du har en positiv inställning och en attityd som smittar av sig till såväl kollegor som kunder. Du är en person som tycker om att ta ett stort eget ansvar och drivs av att hitta lösningar för kunder. Förmåga att arbeta strukturerat och planerat är en förutsättning för att klara av att uppnå förväntade resultat. Vi är ett framåtsträvande positivt företag där du som säljare spelar en viktig roll för vår framgång.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Varför DirektPress?

Du bidrar till den lokala förankringen som är en viktig del av demokratin då du arbetar i traditionell men otroligt viktig mediekanal som når alla i våra geografiska utdelningsområde oavsett bakgrund. Den lokala gratistidningen är Stockholms största leverantör av lokala nyheter. Vi spelar en oerhört stor roll för såväl våra läsare som för våra annonsörer. Våra annonsörer är både den lilla butiken runt hörnet och den stora nationella butikskedjan.

På DirektPress har vi stort fokus på att utveckla vår kompetens inom försäljning och det finns utvecklingsmöjligheter internt på företaget. Det råder öppenhet, rakhet, hög aktivitet och det finns ett stort engagemang bland våra medarbetare.

Information och ansökan

För frågor, kontakta rekryterare Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

Läs gärna mer på DirektPress.se (hemsida) och stockholmdirekt.se (nyhetssajt).

För att ansöka laddar du upp ditt CV och personliga brev via www.roirekrytering.se snarast, dock senast 9 juni.

OBS! Ansökan tas ej emot via email!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om DirektPress

DirektPress ger idag ut 39 lokala nyhetstidningar med en samlad upplaga på över 1,2 miljoner.

Tidningarna distribueras kostnadsfritt till hushållen i sina respektive utgivningsområden, samt via tidningsställ på strategiska platser. Tidningarna kommer ut inför och under helgen, då vi vet att man har tid att läsa.

DirektPress har utgivning av tidningar i hela Stockholm stad samt i stora delar av Stockholms län. Genom den digitala plattformen StockholmDirekt.se erbjuds lokal annonsering som styrs geografiskt till önskade områden .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
DirektPress

Ansök härFöretag
DirektPress


Plats
Stockholm


Bransh
Personal
Reklam/PR

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.