Säljande Regionchef med stort affärsfokus till Foursix i Stockholm

Om tjänsten

Som regionchef blir du ansvarig att fortsätta vår expansion och utöka verksamheten i Stockholmsområdet. Du kommer att bygga, driva och utveckla ditt team samt affärerna för att säkerställa vår gemensamma framgång.

Du ansvarar för bland annat för försäljning, kundbearbetning, kundkontakter, affärsutveckling samt personal- och arbetsmiljöfrågor. Du trivs ute på fältet där du upprätthåller goda kundrelationer och ror hem affärer.

I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta med direktförsäljning genom att träffa potentiella och befintliga kunder samt utveckla och bibehålla långsiktiga relationer med dessa.

Som säljande regionchef kommer du att vara ansvarig för att de aktuella byggprojekten såväl möter budget som att de håller tidsplan. Att offerera egna uppdrag samt utföra kostnadsberäkningar av planerade åtgärder samt projektledning och kontroll av entreprenader ingår även i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en relevant utbildning inom bygg med ca 10 års relevant arbetserfarenhet bakom dig. Då du dagligen kommer att ha kontakt med såväl kunder som medarbetare och entreprenörer krävs det att du besitter en hög social kompetens.

Du älskar att skapa relationer och göra affärer som baseras på win-win lösningar. Du har troligen ett stort nätverk och är självständig och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är engagerad och kommunikativ, med en god förmåga att samarbeta med andra.

Du behöver ha lätt för att utrycka dig i såväl tal som skrift. Du innehar b-körkort.

Det är av stor vikt att du är van att leda genom den goda exemplet samt att du med lätthet kan marknadsföra både dig själv och företagets tjänster.

Vi erbjuder

En viktig roll som säljande regionchef i ett snabbväxande internationellt byggföretag. Goda karriärmöjligheter, en konkurrenskraftig lön samt alla nödvändiga resurser för att utföra dina arbetsuppgifter på ett framgångsrikt sätt.

Intressant?

Tycker du detta låter intressant? Välkommen att söka genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rokas Jurcys p rokas.jurcys@foursix.eu .

Om oss

UAB FOURSIX är en medelstor företagsgrupp som erbjuder fullskaligt integrerade bygglösningar i Västeuropa, Norden och Baltikum. Till alla våra kunder levererar vi den högsta kvaliteten till det bästa pris. Vi påbörjar våra arbeten och avslutar dem i tid och enligt plan, det är på det här sättet vi uppfattar ett ömsesidigt förtroende. Vi följer aktuella landets lagar och byggregler till punkt och pricka. Just nu expanderar företaget, vi etablerade nyligen dotterbolag i Nederländerna, Sverige och Litauen. Läs mer om oss här foursix.eu .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Foursix