.NET utvecklare till IT-bolag vid Hötorget

Graz Sweden AB erbjuder en avancerad teknisk lösning för komplex rapportering inom finansbranschen samt system för administration av pension och sparande. Våra kärnkunder är mycket stora kapitalförvaltare, fondbolag samt andra finansiella institutioner. Bolaget har varit verksamt i sin nuvarande form sedan 2008 och har för närvarande 13 medarbetare i Stockholm, Zürich och Wroclaw. Bolaget har en mycket stark ekonomisk ställning med stark efterfrågan på sina produkter och tjänster.

Vi söker dig som vill ta din plats i vårt team på Hötorget!

Vi söker dig som har ett genuint intresse för programmering och utveckling av moderna lösningar som fungerar “på riktigt”. Du har utbildning på högskolenivå som dataingenjör eller har motsvarande kunskaper. Vi ser att du antingen är nyexaminerad eller att du har något års arbetslivserfarenhet och kunskaper inom .Net.

Vi tror att du har ett långt och grundmurat intresse för IT i allmänhet och drivs av en stor vilja att undersöka och förstå, antagligen fick du din första dator runt 10-års åldern. Vi tror också att du föredrar att verkligen lösa eventuella problem och inte bara “fixa så att det funkar”.

Om du lägger ned mycket tid på privata utvecklings- eller serverprojekt är det väldigt meriterande.

Filosofi kring utvecklare

Vår IT-personal är bolagets största tillgång. Utan duktiga medarbetare som verkligen trivs med att arbeta med IT så kan vi som bolag inte lyckas. Vi satsar därför väldigt mycket på att ha en arbetsmiljö byggd på sunda värderingar och som är anpassad för dig som utvecklare. Samtliga anställda på Graz har varit anställda hos oss länge och lämnar gärna referenser om hur det är att arbeta på Graz. Hos oss säkerställer vi att du mår bra och får allt du behöver och hela arbetsmiljön är anpassad för att du ska trivas – vi ser nämligen dig som en investering.

Vem är du?

Om du gillar problemlösning och att koda ordentliga lösningar (dvs inga fulhack), då kommer du trivas hos oss!
På Graz kommer du att få arbeta med intressanta, varierande och krävande uppgifter som kommer att ge dig möjlighet att:

  • arbeta med mycket kvalificerad utveckling i .Net
  • jobba med nätverk med högt säkerhetsfokus
  • arbeta med Skandinaviens ledande aktörer inom kapitalförvaltning, fond och försäkring ( du kommer att få internutbildning)
  • arbeta med hela lösningen från ax till limpa
  • ha flexibla arbetstider
  • helt slippa jour
  • helt slippa jobba som konsult
  • med eller utan kundkontakt

Vi ser gärna att du har 1-2 års erfarenhet av systemutveckling och programmering.
Tjänsten är placerad vid Hötorget i Stockholm.

Ansökan

Du är välkommen att skicka ett personligt brev där du berättar om dina tidigare erfarenheter och hur du passar för den här tjänsten. Glöm inte att bifoga din meritförteckning. För att komma vidare till intervju behöver du lösa uppgiften på vår hemsida – klicka här ! (Det är ett rätt kul problem).

Du söker genom att klicka på Sök tjänst. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Läs om hur det är att arbeta som utvecklare hos oss !Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Graz Sweden AB

Ansök härFöretag
Graz Sweden AB


Plats
Stockholm


Bransh
Personal

Kategori
Data/IT

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.