HSB söker en marknadskoordinator/kommunikatör

Har du ett stort intresse för marknad och kommunikation? Vill du arbeta i ett team av kompetenta och drivna kollegor som just nu står inför en spännande förändringsresa? Vi söker nu dig som vill ta dig an rollen som vår nya marknadskoordinator/kommunikatör!

Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år med eventuell möjlighet till förlängning.

Din roll

Som marknadskoordinator/kommunikatör hos oss på HSB blir du en viktig del av vårt marknads- och kommunikationsarbete framöver. Du kommer hos oss ta dig an en bred och varierad roll där ditt huvudsakliga fokus blir att jobba med marknadskoordinerande aktiviteter, kommunikation och marknadsföring.

Du kommer i rollen att:

  • Arbeta aktivt med HSBs olika digitala kanaler som hsb.se, intranät, kundportalen Mitt HSB, sociala medier etc. Uppdatera och publicera information/nyheter/dokument etc.
  • Producera marknadsföringsmaterial som t ex affischer, roll-ups, produktblad, foldrar, inbjudningar.
  • Arbeta med textbearbetning och layout - redigera texter till pressreleaser och nyhetsbrev.
  • Medverka vid planering, genomförande och uppföljning av olika events som mässor och konferenser etc.
  • Arbeta med olika administrativa uppgifter som att beställa give-aways,
    uppdatera och ta fram dokumentmallar, göra olika utskick, assistera vid kurser, beställa material etc.

Du kommer framförallt att arbeta nära vår kommunikatör men tjänsten innebär också att du är i tät kontakt med andra chefer, HR, affärsutvecklingsteamet, förvaltningsverksamheten m.fl.

Din profil

Vi tror att du har något eller några års erfarenhet av arbete inom liknande områden. Har du utbildning inom marknad eller kommunikation ser vi det som meriterande men det är inget krav. Du behärskar en god svenska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har viss kunskap inom digital marknadsföring och behärskar Adobeprogrammen som Indesign och Photoshop. Det är även positivt om du har intresse för sociala medier och är bekant med Episerver.

Då vi befinner oss i en spännande förändringsfas just nu ser vi att du har ett prestigelöst förhållningssätt med en tillgänglig attityd, där dina kollegor känner sig bekväma att ta kontakt med dig när de behöver din hjälp. Med ett ansvarstagande sätt, ett driv och en hög dos energi löser du dina uppgifter men är således även hjälpsam inom andra områden där din support kan behövas.

Vi sätter ett högt värde i en trevlig arbetsmiljö och ett gott samarbete och tror att du gör detsamma.

Varför ska du bli en av oss?

Hos oss blir du del av ett företag av kompetenta och drivna medarbetare där du intar en varierad roll med goda möjligheter till att visa framfötterna och utvecklas vidare. Detta är därmed en perfekt roll för dig som är i början av din karriär, som inte nödvändigtvis redan nu kan men har en vilja att lära.

Vi står inför en omorganisation och ett förändringsarbete där våra värdegrunder engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan är basen i vårt arbete. Om du önskar vara en del av ett företag med gedigen historia som samtidigt vill utvecklas – då kommer du att trivas tillsammans med oss. Hos oss tar du en aktiv del i vår fortsatta framgång.

Ansökan

Du ansöker genom att klicka ”Sök tjänst” och bifoga CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 2019-08-11. Vi kommer inte kontakta kandidat förrän tidigast efter ansökningstidens slut. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor vänder du dig till rekryterare Christoffer Hällefors på christoffer.hallefors@roirekrytering.se eller 070-200 25 90

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

HSB är en medlemsorganisation och Sveriges största bostadskooperation. Sedan starten 1923 har vi byggt och förvaltat bostäder och bidragit till många innovativa lösningar för det moderna boendet. Vi har 27 regionföreningar runt om i landet varav HSB Norra Stor-Stockholm är en av tre i Stockholmsområdet.

HSB Norra Stor-Stockholm förvaltar ett hundratal bostadsrättsföreningar med cirka 18 000 lägenheter i Järfälla, Sollentuna, Upplands Väsby, Upplands Bro och Sigtuna. HSB Norra Stor-Stockholm har cirka 120 anställda med kontor i Jakobsberg och Märsta.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
HSB Norra Stor-Stockholm

Ansök härFöretag
HSB Norra Stor-Stockholm


Plats
Stockholm