Uppdragsansvarig skolarkitekt till LINK arkitektur

Vi vill ge kommande generationer de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. En del av det handlar om att utforma trygga skolmiljöer som förebygger mobbing och främjar lusten att lära. Därför söker vi nu dig som brinner för skolarkitektur!

Vi har precis vunnit en arkitekttävling för en ny grundskola i Torslanda inför Göteborgs 400år jubileum och valts ut som skolarkitekter i en strategisk partnering med Skanska för flera skolor i Lidköping. Nyligen färdigställda projekt är Sjölundaskolan och Majåkerskolan i Lidköping och Brinkskolan i Täby. I Norge är vi ledande inom skolsektorn och står bakom flera av landets nybyggda skolor och förskolor.

Din roll

Du kommer att ha en ledande roll i våra projekt där du driver gestaltningsfrågor och leder arbetsgrupper. Du är aktiv i omvärldsbevakning så att LINK arkitektur kunskaps- och idémässigt ligger i skolarkitekturens framkant. Du har god förmåga att leda ett kreativt team där flera av våra medarbetare har specialistkompetens inom bland annat brukarmedverkan, designdialog och hållbarhet. Du har en stark drivkraft att utveckla både dig själv och den organisation du verkar i och har ett genuint intresse för arkitektur, hållbarhet och ny kunskap. För rätt person finns även möjlighet att axla en central roll med överordnat ansvar för att driva våra utvecklingsfrågor inom skolarkitektur.

Vi tror att du…

 • har minst 10 års erfarenhet av yrket, varav minst 5 år inom skolarkitektur.
 • har erfarenhet att leda team både i projekteringsskede och av gestaltningsarbete i tidiga skeden.
 • är van att leda workshops och brukardialoger

Det vore en bonus om du har…

 • fördjupad vidareutbildning inom skolarkitektur
 • utbildning eller erfarenhet inom social hållbarhet
 • utbildning eller erfarenhet inom ledarskap
 • ett brett kontaktnät och aktivt bidrar till att bredda vår kundbas inom affärsområdet.

Dessutom får du…

Förutom trevliga arbetskollegor och intressanta och motiverande projekt får du:

 • Hjälp på traven att ta hand om din hälsa:
  - friskvårdsbidrag och förmånligt avtal med SATS i samma byggnad
  - subventionerad massage på kontoret
 • Trygghet genom privat sjukvårds- och olycksfallsförsäkring
 • Utbildningspott för din egen kompetensutveckling
 • Tjänstepension genom kollektivavtal

Nyfiken? Ansök idag!

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga. Ansök senast 2019-03-28 eller så snart som möjligt. Urval kommer att ske löpande.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Stockholm eller Göteborg

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lukas Drelich på lukas.drelich@roirekrytering.se eller 073-069 76 51.

LINK arkitektur

LINK arkitektur är med sina 15 kontor och med över 470 medarbetare, bland de ledande arkitektkontoren i Skandinavien vad gäller omsättning, antal medarbetare och antal årligen genomförda projekt. LINK arkitektur har bred kompetens inom arkitektur, inredningsarkitektur, landskapsarkitektur, urbanism, plan samt industri- och produktdesign. Företaget är organiserat för att gynna samverkan mellan våra kontor. Det innebär att vi alltid har kapacitet att ta oss an både stora och små projekt inom bostäder, kommersiella lokaler, infrastruktur, industri, stadsutveckling, offentliga byggnader, idrottsanläggningar, vård och omsorg samt utbildning och forskning.

Besök gärna linkarkitektur.com för mer information om oss.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Link Arkitektur