Nyexaminerad inom systemvetenskap, data, matematik eller ingenjör till Orango

Välkommen till Orango! Hela vår existens handlar om att bidra till att andra företag når sin fulla potential. Vi gör det genom ett öppet sinne, smarta digitala affärsplattformar, och en vänlig men bestämd inställning när det gäller att skapa resultat. För att lyckas med det är vi 240 engagerade medarbetare, med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Jönköping, Helsingborg, Växjö och Kristianstad. Ett kvitto på att vi gör någonting rätt är att vi fem år i rad har rankats som en av Sveriges fem starkaste leverantörer av verksamhetsnära IT. Orango växlar upp rejält – vi söker stjärnskott som vill skapa en konsultframtid hos oss!

Vill du jobba på ett konsultföretag där det är rejält högt i tak, (det finns faktiskt inget!) och där du får bidra och lära kontinuerligt? Söker du ett sammanhang där du får påverka på riktigt och där du utmanas tillsammans med kunderna med ditt öra ständigt mot rälsen? Vill du jobba med passionerade kollegor som gör att vi tillsammans levererar toppklass till våra kunder?

Om du är nyutexaminerad eller har något år på nacken tror vi att vi kan erbjuda en riktig win-win: Vi behöver dig för att ytterligare vässa oss och växa. Du behöver oss för att få ett rejält startskott på karriären och de viktiga förutsättningarna för långsiktig utveckling och lärande! På Orango trivs medarbetarna och du kan nå långt på kort tid. Hos oss stämmer verkligen mottot ”the sky is the limit” – välkommen till Orango!

Din nya utmaning

Du är nyutexaminerad alternativt har varit yrkesverksam något år och vill ha en ny kick i karriären – det viktigaste är att du är nyfiken på affärssystem och en konsultativ roll där du bidrar skarpt till våra kunders mervärde.

Vi ser att du som söker är ambitiös, inte nöjer dig med det näst bästa och strävar efter ständig utveckling i din yrkesroll och vill växa som människa. För oss är det också viktigt att låta våra nyutexaminerade ta plats och få ansvar redan från början. Istället för att gå bakom våra erfarna konsulter gör vi tvärtom istället. Detta är väldigt uppskattat och innebär att du redan första året hos oss får vara med om en otroligt spännande resa – både professionellt och personligt.

För att vara aktuell behöver du inte ha programmerat innan även om det såklart är starkt meriterande. Hos oss får du en introduktionsperiod på några veckor med utbildning i programmering, utvecklingsverktyg och annat nödvändigt som tillhör ”konsultväskan”. Efter denna period får du delta skarpt i någon form av kundprojekt. Vi sätter stort värde på ditt eget intresse för våra kunders verksamhet då det är centralt för vår framgång. Om du har lätt för att förstå olika marknader, kundprocesser och affärsmässiga förutsättningar så kommer du få en flygande start hos oss. Vi och våra kunder förväntar att du är konsultativ – du kommer tidigt med i projekten för att både lära och bidra. Hos oss kommer du inte sitta i en skrubb och koda enligt andras kravspecifikationer!

Vi erbjuder

Du blir del av en mycket god arbetsmiljö där det sker en spännande och utmanande tillväxtresa! Vi tror på frihet under ansvar vilket gör att du har stor möjlighet att själv påverka. Teamet du kommer att ingå i har en intressant och framgångsrik mix av unga och äldre. Det är viktigt att vi har kul på jobbet och vi arbetar i roliga projekt- vårt hårda arbete och våra segrar firas alltid! Vi vill växa och expandera – vi vill framåt! Medarbetarna är det viktigaste vi har och de är dem som gör att vi lyckas. Vi har högt i tak, och ställer upp för varandra. Här gäller grupp och team-insatser!

Förutom en tillsvidareanställning erbjuder vi bland annat sommartid, generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtal samt gemensam frukost en gång i veckan. Tjänsten är placerad på Orangos kontor i Stockholm. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Du ansöker med CV och personligt brev genom att klicka på ”Sök tjänst”. Urval och intervjuer sker löpande varvid vi därför rekommenderar dig att söka snarast möjligt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om rekryteringsprocessen eller annat vänligen kontakta rekryteringskonsult Amanda Johansson på 073-233 11 90 eller Linda Billstrand på 0732-00 57 56.

Varmt välkommen med din ansökan!

Welcome Change – i arbetslivet

Du ska jobba en stor del av ditt liv, så varför inte göra det på ett ställe där personlig utveckling ingår i kontraktet. Vi som jobbar på Orango har en passion för utveckling och välkomnar förändring. Vi använder vår verksamhetskunskap och affärsförståelse till att förutse framtidens möjligheter och marknadens behov. På så sätt kan vi hjälpa våra kunder att förverkliga sin fulla potential.

Kort sagt så vill vi förändra branschen, leda marknaden och hjälpa våra medarbetare och kunder att blomstra. Vi vill vara stolta över vår verksamhet, vårt sätt att utveckla branschen och vårt sätt att ta ansvar för våra kunder - och ha riktigt kul under tiden!

Om du kan dela vår värdegrund OPEN - Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande - så kommer vi får en rolig och utvecklande resa tillsammans med våra kunder.

Läs gärna mer om Orango här .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Orango

Ansök härFöretag
Orango


Plats
Stockholm


Bransh
Personal

Kategori
Data/IT

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.