Värvande turnémedarbetare

Nu söker 6 stycken medlemsvärvande turnémedarbetare som vill följa med på STs framtidsresa!

Din roll

Fackförbundet ST befinner sig i en spännande period av förändring, utveckling och framåtanda! Under hösten 2019 kommer vi att ge oss ut på en landsomfattande turné från norr till söder under parollen ”Facket viktigare än någonsin” i syfte att visa upp vårt fantastiska förbund, vad vi åstadkommer tillsammans och vikten av ett fackligt medlemskap!

Som representant för Fackförbundet ST är du en frontfigur som kan vara den förste från förbundet den blivande medlemmen möter. Vi söker dig som vill bära vårt budskap och följa med oss på vår och livets kanske mest mångfacetterade och utvecklande resa. Själva turnén sträcker sig genom hela Sverige med besök på 50-talet orter och pågår under fyra månader med start i norr 19 augusti och avslut i söder den 6 december. Resan kommer att vara fylld av mängder av synlighetsaktiviteter och besök på arbetsplatser inom vårt organisationsområde. Rollen innebär att du är värvande och har förmåga att komma till avslut i ett medlemsvärvande sammanhang,

Utgångspunkten för arbetet är bussen med placeringsort är Stockholm. Operativt arbete och resande ute på turnén varvas med bokningar och förberedelse inför kommande veckor. Resveckor sträcker sig mån-fre och i vissa fall med utresa även söndag beroende på vart bussen befinner sig geografiskt för tillfället.

Dina arbetsuppgifter:

 • Huvuduppdraget är att värva nya medlemmar till Fackförbundet ST samt att informera om oss och vårt fackliga arbete.
 • Öka vår organisationsgrad genom att skapa mötesplatser och värva presumtiva medlemmar, möta befintliga medlemmar samt stärka vårt varumärke genom roliga och inspirerande aktiviteter i anslutning till turnébussen.
 • Beroende på vem du är kan arbetet också innefatta att hålla kortare arbetsplatsseminarier eller föreläsningar med facklig information.
 • Rigga och iordningsställa respektive uppställningsplats till en inbjudande och intressant mötesplats som lockar till samvaro och fångar uppmärksamhet hos presumtiva och befintliga medlemmar.
 • Boka in arbetsplatsbesök eller aktiviteter på de orter vi besöker.
 • Bemanna, framföra och hantera allt praktiskt kring vår husbil.
 • Administrera ditt eget resande gällande bokningar av transport och hotellboende.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi har naturligtvis kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder bland annat subventionerad lunch.

Vi välkomnar sökande oberoende av kön, ålder, etnisk bakgrund, funktionsvariation eller sexuell läggning och vi förutsätter givetvis att du delar våra fackliga värderingar.

Tjänstens är en visstidsanställning på 100% mellan 12 augusti till 13 december 2019.
Ansökningarna behandlas löpande fram tills att alla tjänster tillsatts. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsterna sökbara.

Vilka är vi

Enheten för värvning och medlemsstöd, där denna tjänst är placerad, består av 38 medarbetare. Enheten är uppdelad i 3 delar, rådgivning och medlemsregister samt värvning och organisationsutveckling. Den del av enheten som du kommer att tillhöra är i sin tur indelad inom områdena organisationsutveckling, studerande verksamhet samt värvning.

Om oss

Fackförbundet ST är det största fackförbundet inom statlig verksamhet med över 95 000 medlemmar som arbetar inom statliga myndigheter och verk, bolag, universitet, högskolor och statligt finansierade stiftelser. ST har även medlemmar i privata företag med anknytning till statligt uppdrag.

Fackförbundet ST arbetar för ett hållbart arbetsliv och vi vill förbättra medlemmars anställningsvillkor när det gäller lön, utvecklingsmöjligheteter, inflytande och delaktighet. Förbundet växer och befinner sig i en spännande period av förändring där många arbetssätt och metoder är under utveckling och där du kan se fram emot ett omväxlande och utvecklande jobb./

Fackförbundet ST är medlem i TCO och partipolitiskt obundet. När vi tar ställning i politiska frågor gör vi det utifrån medlemmars intressen och i syfte att förbättra medlemmars villkor – aldrig utifrån partipolitisk grund. Läs mer om oss p www.st.org .

Vi söker dig som

 • Har B-körkort, god körvana och kan framföra husbil med totalvikt under 3,5 ton.
 • Har vana att tala inför större grupper

Som person

 • Är du kommunikativ
 • Är du initiativtagande
 • Är du resultatinriktad
 • Är du flexibel
 • Är du lösningsorienterad

Det är meriterande om du

 • Har facklig erfarenhet
 • Har arbetat i ideell organisation
 • Har praktisk kunskap från en anställning inom myndighet eller statligt bolag
 • Har arbetat med direktmarknadsföring och/eller försäljning
 • Har grundläggande arbetsrätt

Ansökningarna behandlas löpande fram tills att alla tjänster tillsatts. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsterna sökbara.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Biträdande enhetschef Mattias Sandell: 070-508 05 91. Facklig kontaktperson för Unionen är Björn Hallberg 072-204 90 97.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
ST Fackförbund

Ansök härFöretag
ST Fackförbund


Plats
Stockholm


Bransh
Personal

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.