SWATAB söker en driven säljare med ett stort affärsfokus till Stockholm

SWATAB är ett svenskt familjeföretag med fokus på ett hållbart samhälle. Med en patenterad produkt, kan SWATAB erbjuda alla en möjlighet att tvätta sina kläder helt utan kemikalier och vi är stolta över att bidra till en renare värld. Vi utnämndes till ’Climate Solver 2017’ av Världsnaturfonden och har fått flera andra utmärkelser och erkännanden.

SWATAB är inne på en otroligt spännande resa med stor tillväxtpotential! Vi tar klivet från det mindre familjeföretaget till att bli en ledande internationell aktör inom vår bransch.

Om rollen

Som vår nya säljare kommer du vara drivande i vår expansion för Stockholmsområdet. SWATAB erbjuder dig en trygg arbetsplats, vi är ett passionerat team som skapar förutsättningar för att erbjuda kvalitetsprodukter som klarar de tuffa krav som marknaden och CleanTech-branschen ställer.

Rollen innebär nationella tjänsteresor med eventuella övernattningar på hotell. Du kommer att utgå från ditt hemmakontor i Stockholmsområdet men du måste räkna med att månatligen närvara på huvudkontoret i Malmö. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Om dig

För att lyckas i rollen har du både säljerfarenhet och vana att arbeta självständigt. Du är strukturerad och organiserad. Du gillar att sälja, förhandla och har stor känsla för vad som krävs för att kunna expandera både på etablerade marknader såväl som nybruten mark. Du ser helheten och tvekar inte att hugga i där det behövs. Har du vana från tvättbranschen ser vi det som ett plus. Du ska ha ett stort affärsfokus och affärsförståelse med hög närvaro på marknaden både proaktivt och långsiktigt.

Ansökan

Är du den vi söker? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2019-02-14, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka!

För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta Peter Klöfverskjöld på peter@swatab.com . Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

SWATAB är ett Green-Tech företag med basen i Malmö, våra honnörsord är: Hälsa, Miljö, Energi och Ekonomi, 4 områden där vi är riktigt starka, detta genomsyrar verksamheten, både inom vår utveckling och tillverkning. Vi är stolta över att bidra till en renare värld. Med vårt innovativa kemikaliefria system för tvättning av textilier förbättras hälsa och miljö. Den ekonomiska vinsten blir stor genom möjlighet till tvättning vid lägre temperaturer, kortare torktider och minskad energianvändning. Läs mer om oss här swatab.com .Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Kommun-Statsjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Swatab

Ansök härFöretag
Swatab


Plats
Stockholm


Bransh
Organisation
Personal

Kategori
Försäljning, inköp, marknadsföring

För att se eller bevaka liknande jobb, välj område ovan.